Türkiye Macaristan Maçı Hangi Kanalda – Saat Kaçta

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Turkiye-macaristan-dunya-kupasi-grup-eleme-maci (2)Türkiye Macaristan gerçekleştireceği maçın hazırlıklarını tamamladı. Fifa 2014 Dünya kupası amacıyla gerektiğince mühim bulunan ve final niteliğinde bulunan bu karşılaşmayı A milli grupımız kesinlikle kazanmak zorunda. Fifa 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubunda yer alan Türkiye milli grupımız Macaristan karşısın zorlu bir mücadeleye çıkacak. 26 mart 2013 salı günü yapılacak karşılaşma Andorra galibiyeti ardından büyük ilgiye sahip. firsthaber.net şeklinde Türkiye – Macaristan maçı ile ilgili detayları araştırdık. Haberimizde Türkiye Macaristan maçının hangi kanalda bulunduğu, maç saati ve tarihi gibi verileri bulabilirsiniz.
Andorra 0 – Türkiye 2 Maç Sonucu
Fifa 2014 Dünya kupası amacıyla Avrupa elemeleri D grubunda yer alan Türk milli grupı önceki maçlar elde ettiği kötü neticeler sebebiyle grupdan çıkma olasılığını zora soktu. Andorra karşısında zorlanan Türk milli grupımız 2-0 kazansada maçta pekte güzel bir oyun sergilenmemiş ve beğenilmemişti. Ancak, Macaristan maçına çok çok çok ilgi göstereceklerini ve bu maça çok çok ehemmiyet sunarak Macaristan karşısında galibiyet alacaklarını dile getiren A milli grup oyuncuları yarın akşam zorlu bir mücadele sergileyecekler.
Turkiye-macaristan-dunya-kupasi-grup-eleme-maci (1)
Türkiye – Macaristan Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Türkiye amacıyla büyük dikkate sahip Macaristan karşılaşması 26.03.2013 tarihinde oynanacak. Saat 20:30’da başlayacak bulunan maçta a milli grupımız amacıyla 3 puan alabilmek şart. Aksi halde 2014 Dünya kupasına gitme umutlarını matematiksel şeklindeta yitirecek bulunan Türkiye milli grupımız, beraberlik halinde da Dünya Kupası ümitlerini yitirecek. Macaristan içerisinde mühim bulunan karşılaşmada Macaristan’ında karşılaşmadan 3 puan alma koşulu bulunuyor. Ancak, Macaristan’ın hali Türkiye kadar vahim değil. Çünkü, grupda önceki maçlarından topladığı puanla grupdan çıkma üzere mühim adaylardan biri. Türkiye’nin Macaristan gibi mühim bir rakibini yenmesi halinde hem grupdan çıkma olsılığı bulunan bir grupa puan vermemiş hemde grupdan çıkmak üzere mühim bir fırsat elde etmiş olacak. Türkiye amacıyla final niteliğinde bulunan bu karşılaşma yarın akşam saat 20:30’da oynanacak. 26 mart 2013 salı günü oynanacak bulunan Türkiye – Macaristan maçı saat 20:30’da bütün Türkiye yönünden izlenebilecek.
Turkiye-macaristan-dunya-kupasi-grup-eleme-maci (1)

Türkiye – Macaristan Maçı Hangi Kanalda 26 mart 2013

Her milli maçta bulunduğu gibi bu milli maçta yerel kanaldan izlenebilecek. Bu haftaki milli karşılaşma Türkiye Macaristan maçı ise Star Tv ekranlarından canlı şeklinde yayınlanacak. Türkiye – Macaristan maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusunun yanıtı Star TV ve 26 mart 2013 salı günü oynanacak karşılaşmada 20:30’da Star Tv ekranlarından canlı izlenebilecek. Macaristan maçı amacıyla bütün kalpler Şükrü Saracoğlu Stadı’nda atacak. Karşılaşmanın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Türkiye – Maracistan maçı amacıyla bütün hazırlıklar tamamlandı. 2 grupda son antremanlarını yaptı ve maçı heyecanla bekliyor. Türkiye A milli grupı ve bütün Türkiye 2014 Dünya kupası amacıyla ya tamam ya devam karşılaşması bulunan Türkiye – Macaristan maçını dört gözle bekliyor. 26 mart salı günü oynanacak bulunan Türkiye Macaristan maçı saat 20:30’da Star Tv ekranlarından izlenecek. Sizde milli grupımızla tek kalp olmak amacıyla yarın akşam saat 20:30’da Star Tv ekranlarının karşısında olabilirsiniz.
Turkiye-macaristan-dunya-kupasi-grup-eleme-maci (4)
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ