3 Adam Programı Konuk Murat Boz

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

3 adam programı başladı. Geçtiğimiz yıl 3+1 ismiyle Star Tv ekranlarında başlayan talk show ve komedi programı bu yılda aynı isimle devam ediyordu. Ancak, 3+1 ismindeki +1 ‘i bir türlü açıklayaman BKM oyuncuları programı Acun Medya’ya geçtikten sonra 3 Adam olarak devam ettirme kararı aldı. 3 Adam programı Acun Medya ile çalışarak Star Tv ekranlarında kaldığı yerden her hafta cumartesi günleri devam ediyor.
3+1 Programı 3 Adam Oldu
Yetenek Sizisiniz Türkiye programında jüri üyesi olan Eser Yenerler ve Acun Ilıcalı’nın anlaşma sağlamasıyla birlikte 3+1 programı Acun Medya’ya geçerek ismi 3 Adam olarak değiştirildi. Programın yayın saati ve yayın kanalı aynen kalırken, ilk programda konuk Murat Boz oldu. 3 Adam programı Eser Yenerler, İbrahim Küçükak ve Oğuzhan Koç ile başladı. Programın bu haftaki konuğu ise Murat Boz oldu. Murat Boz 5 ekim 2013 tarihinde Star Tv ekranlarında 3 Adam Talk Show programında yer alıyor.
3-adam-programi-murat-boz-konuk-oldu
3 Adam Konuğu Murat Boz
3 Adam programında bu hafta O Ses Türkiye stüdyosunda skeç videosu herkesi güldürmeyi başardı. O Ses Türkiye’de Murat Boz’la birlikte 3 Adam yani Eser Yenerler, İbrahim Küçükak ve Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hadise’nin taklitini yaparak komik anlar yaşattı. Hazırladıkları skeçte Murat Boz’da yer aldı ve O Ses Türkiye programı üzerinden espriler yapıldı. Oğuzhan Koç Ebru Gündeş olurken, İbrahim Büyükak Hadise oldu. Eser Yenerler ise Athena grubunun Gökhan’ını oynarken, Murat boz ise kendini canlandırdı ve Acun Ilıcalı ile birlikte güzel bir skeç ortaya konuldu.
Acun Medya önderliğinde devam eden 3 Adam programı bu haftada güldürmeye devam etti. Programın konuğu Murat Boz’da programa renk kartarken, skeç ve espriler herkesi güldürdü. 3 Adam programı her hafta cumartesi günleri Star Tv ekranlarında 23:15’de başlıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ