Aldırma Gönül Dizisi Oyuncuları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

aldirma-gonul-dizisi-oyunculariATV ekranların yeğ yeni bir dizi başlıyor. Komedi dizisi olan Aldırma Gönül izleyicileriyle buluştu. Yaz aylarının gelmesi ve diğer tüm dizilerin sezon finali yapmasıyla birlikte yaz dizisi olarak ATV ekranların başlayan Aldırma Gönül dizisi başarılı oyuncularıylada izleyicileri güldürmeye ve ekran başına toplamaya hazırlanıyor. Komedi dizisi olarak ekranlarda yer alacak olan Aldırma Gönül dizisinin oyuncuları ise yavaş yavaş belli olmaya başladı.
Aldırma Gönül Dizisi Oyuncuları
Sıcak yaz aylarında içinizi serinletececk Aldırma Gönül dizisi Şahin Irmak ve Tülin Özen başta olmak üzere birçok önemli oyuncuyu barındırıyor. Aldırma Gönül dizisi güldürü konusunda iddailı diziler arasında olmak için ATV ekranlarında yer alacak. Aldırma Gönül dizisinin sevilmesi durumunda kış ayında da devam etmesi beklenirken, yaz aylarında yayınlanıp biten diziler arasına girebilir. Ancak, Aldırma Gönül dizisi oyuncuları arasında Şahin Irmak ve Tülin Özen’i görünce, üstelik başrollerde bu isimlerin yer aldığı görmek Aldırma Gönül dizisinin başarılı olabileceğini düşündürüyor.
Aldırma Gönül Dizisi Konusu Özeti
Yaz aylarında tatile gidemeyen, canı sıkılan, gülmek isteyen, mutsuz anlarından kurtulmak, çalışmak zorunda olupta iş stresinden kurtulmak isteyenler için ATV ekranların başlayacak olan Aldırma Gönül dizisi birçok kişiyi kahkalara boğmaya hazırlanıyor. Dizinin kısaca konusundan bahsetmek gerikirse, Mahir kamyon şoförüdür. Kargo şirketinde çalışmakta olan Mahir’in eşi Gönül, babasını ve kardeşini evlerine alır. Aynı evde kalmak zorunda olan dörtlü Aldırma Gönül dizisinin ana konusunu oluşturmaktadır. Mahir çeşitli yollarla eşinin babası ve eşinin kız kardeşinden kurtulmanın yollarını arar. Bu durumda birçok komik anlara sahne olur. Dizinin önümüzdeki günlerde konusunun daha net ortaya çıkacağı ve son zamanlarda ekranlarda bulunan en güzel, en komik diziler arasında yer alması bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ