Benim Dünyam Filmi Beren Saat

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Benim Dünyam filmi vizyona girdi. Galası yapılan Benim Dünyam filminde Beren Saat’in öpüşme sahnesi çok konuşuldu. TMC yapımcılığını yaptığı Benim Dünyam isimli film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Levent Kanyon’da galası yapıldı. Benim Dünyam filmini konusuda yine oldukça ilginç ve acıklı. Beren Saat filmde büyük oyunculuk başarısı gösteriyor.
Benim Dünyam Filmi Konusu
Başrollerinde Beren Saat ve Uğur Yücel’in yer aldığı Benim Dünyam filmi Büyükada’da çekildi. 1950 yılında gerçekleşen bir olayı anlatan Benim Dünyam filminde sağır ve dilsiz bir genç kızın hikayesi anlatılıyor. Büyükada’da geçen filmin konusu henüz 2 yaşında hastalanan ve sağır, dilsiz kalan Ela’nın ve yona yardımcı olmak için elinden geleni yapan Mahir Hoca’nın hikayesini anlatıyor. Hiçbir kavramı bilmeyen Ela’ya Mahir hoca yardımcı olmaya çalışır. Ancak, Ela çevresiyle uyumsuz ve zaman zaman aksi davranabilen bir çocuktur. Ela ve Mahir hoca yaşadıkları sıradışı hayatlarıyla Benim Dünyam filminin konusunu oluşturuyor. Beren Saat canlandırdığı Ela karakterini oldukça başarılı oynarken, Mahir hocayı ise başarılı oyuncu Uğur Yücel canlandırdı.
benim-dunyam-filmi-beren-saat
Benim Dünyam filminde Ela karakterinin annesini Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin sevilen oyuncusu Ayça Bingöl canlandırmaktadır. Babasını Turgay Kantürk canlandırırken, Kuzey Güney dizisinde tanıdığımız Hazar Ergüçlü’de Ela’nın kardeşini oynamaktadır. Benim Dünyam filmi oyuncu kadrosu ve konusuyla izlenme oranı yüksek olabilecek filmler arasına girmesi bekleniyor.
Mahir Hoca ve Ela Öpüştü
Benim Dünyam filmi galası dün akşam yapıldı. Levent Kanyon’da yapılan gala sonrasında filmin öpüşme sahnesi en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Benim Dünyam filminde Ela ve Mahir Hoca kısa süreli bir öpüşme sahnesi yaşadı. Uğur Yücel ve Beren Saat kısa süreli öpüşme sahnesi Benim Dünyam filminde olay oldu. Ela karakteriyle engellerin sadece fiziksel değil, düşünsel olarakta ortadan kaldırılması gerektiğini gösteren Benim Dünyam filmi vizyona girdi. Benim Dünyam filminin en az 4 milyon izlenme oranı elde etmesi bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ