Çalıkuşu Dizisi Bu Bölümde Neler Olacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D’nin yeni dizisi Çalıkuşu 3. bölümüyle bugün saat 20:00’da yine Kanal D ekranlarında olacak. Beğenilerek izlenen Çalıkuşu dizisinde 3. bölümde neler olacak? Çalıkuşu bu bölümde yine seyircileri ekran başına toplayacak bir bölümle geliyor. Dizinin özetini haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Çalıkuşu Dizisi Bu Bölümde Neler Olacak?
Kanal D yeni dizilerinden Çalıkuşu’nun 3. bölümünde Kamran’ın Feride’yi kıskandığına şahit olabilirsiniz. Heyecan dolu 3. bölümde Feride Kamran’a öfkeli olmakla birlikte özellikle Kamran’ın kendisine oyun oynamasını ve verdiği sözü yerine getirmemesine kızgın. Kamran ise bu durumun farkında olup, Feride’nin kendisine bundan dolayı kırgın olduğunu anlamıştır.
Kamran’ın Feride’ye ihanet ettiği Fransız Mektebinde de duyulmuştur. Dedikoduların çabuk yayılmasından huzursuz olan Feride için 2 seçim vardır. Biri ya oyun diyerek durumu kabullenecek yada intikam almak için savaşacaktır. Seyfettin bey ise kayıplarda. Son olarak Kumaş almak için Bursa’ya giden Seyfettin Bey’den haber alamayan ev halkı ise durumdan endişelidir. Kamran sonunda dayanamaz ve babasını aramak üzere Bursa’ya gitmek ister.
calikusu-dizisinde-neler-olacak
Çalıkuşu Dizisi Bu Hafta
Selim ise Feride’ye ilgisini arttırmaktadır. Selim Kamran’dan Feride ile konuşmak için izin alır. Kamran ise bu durumdan dolayı öfkelenmekte ve Feride’yi kıskanmaktadır. Neriman ise Kamran ve Feride arasında birşeyler olabileceğini sezerek durumu engellemek için heyecanlanır. Çalıkuşu’nun bugünkü bölümünde de yine ilginç ve heyecan dolu olaylar yer alacağı kesin gibi görünüyor. Çalıkuşu 3. bölüm özeti şimdilik bu kadar.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ