Fahriye Evcen ve Hamit Altıntop Aşk mı yaşıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

fahriye-evcen-hamit-altintop-ask-mi-yasiyorGeçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen ve Hamit Altıntop aşkı iddialar arasına girerken, daha aşk söylentilerinin gerçek olduğu tartışılırken yeni bir haber daha gündeme geldi. Fahriye Evcen’in futbolcu sevgilisi Galatasaray’ın yıldızı Hamit Altıntop’un annesinin bu aşkı onaylamadığı söyleniyor. Fahriye Evcen’in ailelerine uygun olmadığı için Hamit Altıntop oğluyla aşk yaşamasını ve sevgili olmasını istemediğini ve oğluna bu konuda baskı yaptığı söylenen Meryem Altıntop Almanya’da yaşıyor.
Fahriye Evcen Hamit Altıntop Aşk mı yaşıyor?
Galatasaray’ın gurbetçi yıldızı Hamit Altıntop geçtiğimiz günlerde gol atarak şeytanın bacağını kırmış ve futbol hayatında mutluluğa erişmişti. Sadece futbol hayatında değil aşk hayatında da mutluluğa erişen Hamit Altıntop’un Fahriye Evcen aşk yaşadığı konuşuluyor. Yaklaşık 5 gün önce kendi twitter hesabından Hamit Altıntop’la ilgili çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirten Fahriye Evcen daha önce Özcan Denizle birlikte olduğunu önce yalanlamış sonra sevgili oldukları ortaya çıkmıştı. Bugün öğrenilen bir habere görede Hamit Altıntop’un annesinin Fahriye Evcen’i istemediği ortaya atıldı. Fahriye Evcenv ve Hamit Altıntop aşk yaşıyor mu bilinmez. Ancak, aşk yaşamanın başlangıç evresinde oldukları ve aralardaki pürüzlerin giderilmesi aşk yaşayabileceklerini gösteriyor.
Hamit Altıntop Aşkı ve Annesi Arasında Kaldı!
Fahriye Evcen’le Arda Turan’ın sevgili Sinem Kobal aracılığıyla tanışan Hamit Altıntop hakkında geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen ve Hamit Altıntop aşk yaşıyor haberlerini öğrenen anne Meryem Altıntop’tan onay gelmedi. Hamit Altıntop’un annesi Meryem Altıntop, Fahriye Evcen’e onay vermiyor. Fahriye Evcen’in ailelerine uygun olmadığını düşünen anne Meryem Altıntop Hamit Altıntop’a Fahriye Evcen’den ayrılması gerektiğini söylüyor. Bu iddialara Hamit Altıntop ve Fahriye Evcen’den henüz bir açıklama gelmedi. Açıklama yapmamaları haberleri biraz olsun doğrulasada, iddiaların gerçek olup olmadığını ancak yapacakları röportaj ve açıklamalardan öğrenebiliceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ