Galatasaray Şampiyonlar Ligi Muhtemel Rakipleri 2014-2015

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray‘ın 2014-2015 yılı için şampiyonlar ligindeki muhtemel rakipleri belli olmaya başladı. Galatasaray 3. torbada yer alıyor. Şampiyonlar ligi için Avrupa futbol takımları sıralamasında 19. sırada yer almakta olan Galatasaray 3. torbadan katılıyor. Bu yıl Fenerbahçe cezası sebebiyle şampiyonlar ligine katılamazken Galatasaray’ın 1. ve 2. torbadan yer alan rakiplerini haberimizden öğrenebilirsiniz.
Şampiyonlar Ligi 1. Torbada Yer Alan Takımlar
Real Madrid
Barcelona
Bayern Münih
Chelsea
Benfica
Atletico Madrid
Arsenal
Porto
galatasarayin-sampiyonlar-ligindeki-muhtemel-rakipleri-2014-2015
Şampiyonlar Ligi 2. Torbada Yer Alan Takımlar
Schalke
Borussia Dortmun
Juventus
Paris Saint Germain
Shakhtar Donetsk
Basel
Zenit
Manchester City

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligindeki Muhtemel Rakipleri

Öncelikle Galatasaray için 1. torbadan ve 2. torbadan birer takım olmak üzere 2 takım ve Galatasaray’ın içerisinde bulunacağı 3 takıma ek olarak 4. torbada yer alacak olan ve ön eleme oynayacak olan takımlardan biri yer alacak. 4 takımın yer alacağı gruplarda Galatasaray 3. torbada yer alıyor. 1. torbada en güçlü takımlar, 2. torbada ise daha az güçlü takımlar ve 3. ile 4. torbada yer alan takımlar ise diğerlerine oranla daha güçsüz takımlar yer alıyor. Fakat 1. ve 2. torbadaki takımlara baktığımızda performans olarak ayırt etmek gerçekten zor. Bu yüzden torbalarda yer alan takımlardan hangisi gelirse gelsin, Galatasaray’ın kendi performansı çok daha önemli.
2015-sampiyonlar-ligi-galatasaray-rakipleri

2014-2015 Sezonu Galatasaray Şampiyonlar Ligi Rakipleri

Galatasaray’ın şampiyonlar ligindeki rakiplerinden en önemliside 4. torbada yer alan takımlar olacak. 4. torbada yer alacak olan takımlar henüz belirlenmedi. Şampiyonlar ligi için ön eleme oynayacak olan takımlardan ön elemeyi geçen takımlar 4. torbada yer alacak. 3. torbada yer alan temsilcimiz Galatasaray 1. torbadan, 2. torbadan ve 4. torbadan olmak üzere toplam 3 takımla gruplarda yarışacak. Gruplarda yer alacak rakipler arasında 3. torbadaki takımlar olmayacak. ilk 2 takım Şampiyonlar liginde bir üst tura yükselirken, 3. takımda UEFA şansı elde edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ