İstanbul Plajları ve Plaj Fiyatları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yaz ayları geldi. Daha sıcaklar yeni gelse bile plajlara giderek 2012 yılının ilk deniz sefasını yapmak isteyenler arttı bile. Tarabya, İstinye, Beykoz sahillerinde gezerken denize girenleri görmek pek zor değil. 2012 plaj sezonuda başladı. Kilyos’da yüzmek isteyenler için plajlar açıldı ve oldukça uygun fiyatlarda plajları bulmak mümkün. Kilyos fiyatları 20 TL’den başlayarak, 40 TL’ye kadar devam ediyor. Şu anda açık olan Kilyos plajlarını saymak gerekirse, Kilyos Halk Plajı, Dalia Beach Kilyos 2012, Burç Beach Kilyos 2012, Tırmata Beach Club Kilyos 2012, Uzunya Beach Kilyos, Solar Beach Kilyos bu plajların hepsi Mayıs ve Haziran aylarında açıldı. Genel olarak hafta için 10-20 TL daha ucuz olan Kilyos plajları hafta sonları 10-20 TL daha pahalı olabiliyor. Bu yüzden fiyatlar 20-40 TL arasında değişmektedir.
İstanbul Plaj Ücretleri
Adalar’da ise durum pek farklı değil. Marmara bölgesinde bulunan ve İstanbul’luların yazın dolup taşırdığı en güzel tatil yerlerinden biri olan adalar. Aynı zamanda günü birlik tatilcilerinde tercihi oluyor. Adalar sırasıyla Büyükada, Heybeliada, Burgazadası, Kınalıada olmak üzere en çok tercih edilen 4 adadır. Bu adalarda piknik yapabileceğiniz gibi deniz keyfinide çıkarabilirsiniz. Ancak, sahilde denize girmek bana göre değil, ben rahat edemem derseniz, her adada güzel plajlar bulunmaktadır. Plaj ücretleri 30 TL ila 60 TL arasında değişmektedir.

İstanbul Plajları
Büyükada, Heybeliada, Burgazadası, Kınalıada ücretli plajlar bulunmaktadır. İster adada plajlara gidebilir, isterseniz herkes gibi sahillerde yüzebilirsiniz. Ancak, Büyükada, Heybeliada, Burgazadası, Kınalıada gibi çok fazla tercih edilen adaların Cumartesi ve Pazar günleri dolup taştığını ve insan seline neden olduğunu unutmayın. Kalabalığı sevenmeyenlere hafta sonları adalar tavsiye edilmez.
CADDEBOSTAN PLAJI, MENEKŞE PLAJI, FLORYA PLAJI, FENERBAHÇE PLAJI, KİLYOS PLAJI gibi önemli ve en çok tercih edilen plajlarıda 2012 yılında deniz mevsiminde yüzmek ve eğlenmek için gidebileceğiniz plajlar arasındadır.
istanbul plaj ücretleri 2012, 2012 istanbul plajları, plaj fiyatları, plajlar ne kadar ücret alıyor, 2012 plajları, 2012 plaj fiyatları istanbul, izmir plaj fiyatları, antalya plaj fiyatları, marmaris tatili, istanbul plaj fiyatları 2012

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ