Nihat Doğan Özgecan Aslan Twitter Yorumu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Nihat Doğan attığı Twitle olay yarattı. Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın ölümünün ardından tüm Türkiye tepkilerini dile getirirken, Nihat Doğan tam karşıtı bir Twitter yorumu atınca tepki aldı. Özgecan Aslan’ın ölümüyle ilgili atılan Twitlere karşılık olarak “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” yorumunu yapınca Nihat Doğan’a tepkiler yağdı.
Survivor yarışmasının 2015 versiyonunda karma versiyonunda da yer alacak olan Nihat Doğan yarışmanın başlamasına az bir süre kala attığı bu Twitter mesajıyla olay yarattı. Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın evine gitmek üzere bindiği minibüsün şoförü tarafından hunharca katledilmesi ülkede infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları da cinayeti kınayan çok sayıda mesaj paylaştı. Türkücü Nihat Doğan’ın paylaştığı bir mesaj ise büyük tepki çekti. Nihat Doğan, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti gelen tepkiler sonrasında sildi.
nihat-dogan-ozgecan-aslan-twitter-yorumu
Oyuncu Ahu Sungur da bu mesaja büyük tepki göstererek, Doğan’a “Mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan survivor da bikinili insanların Arasında yarışmayacaksın o zaman!” cevabını verdi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ