Nil Erkoçlar Erkek mi oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Erol Köse’nin İddiaları Doğru mu?
Geçtiğimiz gün Erol Köse’nin twitter hesabından ortaya attığı iddialar sonucu magazin gündemine bomba gibi düşen bu haber herkesi şaşırttı. Olayın doğruluyla ilgili karşılık ise yine twitter aracılığıyla verildi. Emret Komutan’ım dizisiyle tanınan Nil Erkoçlar bu kez yeni imajıyla dedikodulara neden oldu. Bu söylentilere ise twitter üzerinden yanıt veren Nil Erkoçlar yine twitter üzerinden iddialara yanıt verdi.
Nil Erkoçlar Kimdir?
Sosyal medyadan Erol Köse tarafından ameliyatla erkek olduğu söylenen Nil Erkoçlar twitter hesabından “Böyle bir durum yoktur. Benim güzel kardeşimi ve ailemi daha fazla üzmeyin lütfen” diyerek olayın kapanmasını ister cümleler kurdu. Son olarak Molped reklamında oynayan Nil Erkoçlar, Hülya Avşar, Tuba Büyüküstün, FirstHaber Ergene ve Hande Katipoğlu gibi isimlerle reklamda oynamıştı. En çok bilinen ve tanınmasındaki en önemli dizi ise Emret Komutanım olmuştu. Askerlik serüvenlerini anlatan dizide fotoğrafçı kızı olarak foto lakabıyla askerlerin aileleriyle birlikte fotoğraflarını çeken kişi rolünde oynamıştı. 27 yaşındaki genç oyuncunun ameliyatla erkek olduğu ise Erol Köse tarafından sosyal medyada duyuruldu.
Nil Erkoçlar Erkek oldu mu?
Nil Erkoçlar, twitterdan yazdığı “Böyle bir durum yoktur. Benim güzel kardeşimi ve ailemi daha fazla üzmeyin lütfen” mesajını kısa süre içinde tekrar sildi. Nil Erkoçlar, “Herkes beni bu konu için arıyor, konuşmak istemiyorum” diyerek olayın kapanmasını istedi. Nur Erkoçlar’da olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Kardeşinin ameliyatla erkek olmadığını ve bunun iftiradan ibaret olduğunu belirtti.
Nil Erkoçlar Resimleri

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ