O Ses Türkiye İkizler – Azeri Güzeller

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasında yarışmacılar damgasını vurmaya devam ediyor. O Ses Türkiye yarışması yeni jürisiyle Star Tv ekranlarında bu yıl yine heyecanlı ve güzel sesleri dinlemeye devam ediyor. O Ses Türkiye yarışmasında dün katılan ikizler herkesi şaşkına çevirdi. Rus asıllı Azeri şarkıcılar Sevil ve Sevinç şarkılarını söylemeyen başladıktan sonra Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz dönerek O Ses Türkiye İkizleriyle yarışmaya devam etmek istediklerini gösterdi.
O Ses Türkiye İkizler
Sevil ve Sevinç kardeşler için dönen 3 jüri ikizleri kendi takımlarına katmak için adeta savaş verdi. Hadise’den çok fazla etkili bir hamle olmasada, Murat Boz ve Ebru Gündeş Azeri ikizleri O Ses Türkiye yarışmasında takımlarına katabilmek için mücadele verdi. İkizlerden Sevil ve Sevinç Murat Boz’u çok sevdiklerini söyleselerde, Ebru Gündeş’in takımında yer almak istediklerini belirtti.
o-ses-turkiye-ikizler-azeri-guzelleri
Azeri Güzeller
O Ses Türkiye yarışmasına çift olarak katılan ikizler, O Ses Türkiye’de birlikte söyledikleri şarkı ve Azeri Türkçeleri ile beğeni topladılar. Sempatik tavırlarıyla seyirci tarafındanda sevilen ikizler, Azeri Türkçelerinin yanı sıra sarı saçları ve güzellikleriylede beğenildi. Sesleride oldukça iyi olan Azeri İkizlerinin O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’in takımında yarışmaya devam edecekleri söylemek mümkün. Acun Ilıcalı ve Acun Medya yapımındaki O Ses Türkiye yarışmasında yarışan O Ses Türkiye İkizler Azeri Güzelleri sevil ve sevinç kardeşler yarışmaya Ebru Gündeş’in takımında devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ