Özlem Yıldız Sinan Serter Boşanma Doğru mu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

8 yıldır evli bulunan Özlem Yıldız ve Sinan Serter çitfi boşandı. Anlaşmalı olarak gerçekleşen boşanma işleminde birde çocukları bulunan Özlem Yıldız ve Sinan Serter çifti uzun birlikteliklerini bitirdi. Kuşum Aydın ile yaptığı programla bilinen ve şimdilerde sunuculuğa devam eden Özlem Yıldız iş adamı olan eşi Sinan Serter’den boşanıyor.
Özlem Yıldız Boşandı mı?
Sekiz yıldır devam eden evlilikle ilgili ayrılık iddiaları devam ediyordu. Geçtiğimiz ay ise evlerini ayıran çiftin dün boşandığı öğrenildi. Özlem Yıldız ve Sinan Serter anlaşmalı olarak boşandı. Gaziosmanpaşa Adliyesinde gerçekleşen boşanma işlemi anlaşmalı olarak tamamlandı ve taraflar birbirinden herhangi birşey istemedi. Özlem Yıldız ilk kez adliyeye gittiğini ve Adliyede kendini tuhaf hissettiğini belirtti.
ozlem-yildiz-sinan-serter-bosanma-dogru-mu
Özlem Yıldız Sinan Serter Boşanma
Özlem Yıldız ve Sinan Serter evliliğinden olan çocukları Demir ise babanında isteğiyle anne Özlem Yıldız’a verildi. Evliliği nedeniyle bir süre sunuculuğa ara vererek ekranlara veda eden Özlem Yıldız, iş adamı Sinan Serter ile evlenmiş ve magazinciler için sürekli mutluluk pozları yakalanan ve parmakla gösterilen bir evlilik yaşamıştı. Özellikle eşiyle birlikte yaptığı aktiviteler ve gezmek için gittiği ortamlardaki mutlu pozları halen akıllardan gitmiyor. Ancak, malesef Özlem Yıldız ve Sinan Serter’de boşanan çiftler arasına girdi. Özlem Yıldız ve Sinan Serter anlaşmalı olarak boşandıkta sonra çocuklarının velayetide Özlem Yıldız kaldı

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ