Saba Tümer ile Bu Gece Ne Zaman Başlıyor? Saat Kaçta Konukları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

TV8 Kanalına sahip olduktan sonra birbirinden önemli isimleri kanalına getiren Acun Ilıcalı Saba Tümer’ide TV8 ekranlarında program yapmaya ikna etmişti. Saba Tümer yaklaşık 1 yıldır ekranlarda yoktu. Show Tv ekranlarında sabah kuşağına program yapan Saba Tümer bir süre dinlenme kararı almış ve programını bitirmişti. Saba Tümer TV8 kanalında Acun Ilıcalı aracılığıyla tekrar ekranlara dönüyor. Kahkalarıyla bilinen ve sevilen Saba Tümer, Tv8 kanalında 4 farklı gün Saba Tümer ile Bu Gece programını yapacak.
Saba Tümer ile Bu Gece Programı Ne Zaman Başlıyor?
TV8 kanalına transfer olan Saba Tümer, bundan sonra her hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri TV8 kanalında olacak. Cuma günleri hariç hafta içi hergün TV8 kanalında yer alacak olan Saba Tümer gece program yapacak. Program saati olarak 23:00 belirlenen Saba Tümer ile Bu Gece programı 16 aralık 2013 pazartesi günü ilk programıyla başlıyor. Saba Tümer ile Bu Gece’nin ilk konuğu ise Ünlü oyuncu, komedyen Tolga Çevik oluyor. Saba Tümer ile Bu Gece’de kahkaha ve dolu dolu sohbetleri kaçırmayın.
saba-tumerle-bu-gece-tv8-ne-zaman-saat-kacta
Saba Tümer TV8 Yeni Programı
Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı TV8’de program yapacak olan Saba Tümer, uzun bir dinlenme molasının ardından tekrar program yapmaktan mutlu olduğunu söyledi. Daha önceki programını yaparken yorulduğunu ve kendinden çok fazla ödün verdiğini belirten Saba Tümer, yeni programı “Saba Tümer ile Bu Gece” programının süresinin diğer programa göre daha kısa olduğu ve haftada 4 gün olmasının kendisini mutlu ettiği ve bu sayede kendisine daha fazla vakit ayırabileceğini belirtti. Saba Tümer ile Bu Gece programında Saba Tümer birbirinden önemli isimleri ağırlayacak TV8 izleyicisine güzel programlar yapmak için hazırlıklarına devam ediyor. 16 aralık 2013 tarihinden itibaren her hafta pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri TV8 ekranlarında olacak olan Saba Tümer, ilk programında sinema oyuncusu, komedyen ve tiyatrocu Tolga Çevik ile programa başlayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ