Şampiyonlar Ligi Final Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar ligi final maçına sayılı günler kaldı. Bu yıl Şampiyonlar liginde muhteşem bir performans sergileyen Bayern Münih ve aynı oranda iyi olan Borussia Dortmund finalde karşı karşıya gelecek. 2 Alman takımının Şampiyonlar ligi finalinde karşılaşması ilginç olacak. 2013 Şampiyonlar Ligi kupasının Almanya’ya gittiği kesinleşti. Ancak, bu 2 ezeli takım arasında oynanacak karşılaşma için hiç kimse kesin bir yorumda bulanamıyor.
Bayern Münih mi? Borussia Dortmund mu?
Alman ekipleri Bayern Münih – Borussia Dortmund arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar ligi 2013 Final karşılaşmasında birbirine denk 2 takım karşılaşacak. Bu yıl ki performanslarıyla beğeni toplayan 2 takımda kupaya aynı oranda yakın. Bayern Münih takımının yıldızlar açısından daha iyi ve başarılı olabileceği görülüyor. Ancak, Borussia Dortmund takım olarak iyi oynayan ve son dakikaya kadar pes etmeyen başarılı bir ekip. 2 takımda Şampiyonlar ligi kupasını çok istiyor. Bayern Münih – Borussia Dortmund arasında oynanacak olan Şampiyonlar ligi 2013 final maçı sonrası kupayı hangi takımın alacağı belli olacak.
sampiyonlar-ligi-bayern-munih-borssia-dortmund-2013
Borussia Dortmund 1 – 1 Bayern Münih Ligte Beraberlik
Lig maçında karşılaşan Bayern Münih ve Borussia Dortmund 1-1 lik sonuçla karşılaşmadan ayrıldı. Bu maçın Şampiyonlar ligi için çokta anlam ifade etmediğini söylemek gerekir. Ancak, oyunun geneline baktığımızda Bayern Münih’in kupaya bir adım daha yakın olduğunu söylemek mümkün. Yinede, oyunun oynanacağı 25 Mayıs 2013 tarihinde Cumartesi günün takımdaki oyuncuların performansları, heyecan oranları ve şanslarıda etki edecektir. 2 Takım arasında çok büyük farklar yok. Şansları değerlendirmek gerekirsede Bayern Münih %55 – Borussia Dortmund %45 olarak göstermek doğru olacaktır. İngiltere Futbol liginin bu yıl 150. yılı ve bununla birlikte Şampiyonlar ligi final karşılaşmasının Wmbley stadyumunda oynanmasına karar verilmişti. Bayern Münih – Borussia Dortmund maçıda 25 mayıs 2013 cumartesi günü Wmbley stadyumunda yapılacak maç sonucunda Şampiyonlar ligi 2013 kupa sahibi belli olacak. Şampiyonlar ligi finali Star Tv ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ