Su Kesintisi Olan Semtler İski

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

su-kesintisi-olan-semtlerİstanbul’da arıza nedeniyle su kesintisi olan semtler bugünlerde bir hayli fazla olacak. Çünkü, İski tarafından birçok yerde çalışma yapılacak ve su kesintisi farklı ilçelerde yaşanabilecek. 7 aralık 2013 tarihinden itibaren yaklaşık 1 hafta boyunca farklı semtlerde tadilat nedeniyle su kesinti olacak. Su kesintisi olan semtleri haberimizde bulabilirsiniz.
Hangi Semtlerde Su Kesinti Var? İski
Su kesintisi olan semtleri İski resmi internet sitesinden anlık olarak görmek mümkün. İski resmi internet sitesine girdiğinizde alt kısımda bulunan Arıza Kesinti bağlantısından mevcut su kesintisi olan semtleri görmeniz mümkün. Ayrıca arızanın ne zaman başladığı, çalışmanın ne kadar süreceği ve su kesintisinin ne zaman sonlanacağı gibi bilgilerde aynı sayfada verilmektedir. Şu anda Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Eyüp, GaziOsmanPaşa, Kağıthane gibi ilçelerin birçok semtinde su kesintisi bulunuyor. Genel anlamda kısa süreli devam eden bu kesintiler arızlar düzeltildiğinde ve çalışmalar tamamlandığında tekrar su verilmeye devam ediyor. Su kesintisi olan semtlerin bulunduğu sayfada su kesintisinin ne zaman sona ereceği bilgisinide bulabilirsiniz. Bu bilgiler tahmini olsada, genel olarak kesinti için arızanın giderileceği tahminini doğru olarak vermektedir. Aşağıdaki resimde İski resmi internet sitesinde yer alan Arıza Kesinti bağlantısını görebilir ve kesintilerin olduğu semtleri görebilirsiniz.
ariza-kesinti
30 Saatlik Su Kesintisi
Yaklaşık 30 saat boyunca su kesintisi yapılacak. Giderilmesi gereken bir arıza nedeniyle İski tarafından Başakşehir, Arnavutköy, Küçükçekmece, Eyüp, , Bağcılar, Esenler gibi ilçelere 30 saat boyunca su verilemeyecek. 10 aralık 2013 tarihinde saat 23:00’da başlayacak su kesintisi 12 aralık 2013 tarihine kadar devam edecek. Yaklaşık 30 saat boyunca bu ilçelerin birçok semtine su verilemeyecek. Arızanın giderilmesiyle birlikte İski tekrar hizmet vermeye devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ