Survivor Mustafa mı Seda mı Elenecek?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

seda-mi-mustafa-mi-survivor-kim-elenecekSurvivor yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz gün kazandıkları makarna ödülü oyununda Gönüllüler takımının toparlandığı ve artık kazanmaya başlayacaklarını düşünmüştük. Ancak, bugün oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımı yine kaybetti. Gönüllüler takımı eleme için konseye giden takım olurken oyunu rahat kazanan Ünlüler yine arkadaşlarından birini kaybetmedi. Ünlüler takımından adayı veda eden olmazken, Gönüllüler takımından Mustafa ve Seda arasında yapılacak SMS oylaması sonucu adaya 1 kişi veda edecek.
Survivor Mustafa mı Seda mı Elenecek?
2013 Survivor yarışmasında 3. haftanında sonuna gelirken Panama’da yapılan yarışmada Gönüllüler takımı yine kaybederek taraftarlarını üzdü. Acun Ilıcalı’yıda şaşırtan bu durum Gönüllüler takımının Survivor tarihindeki en kötü başlangıcı yapan takım olarak görüyor. Gönüllüler takımı su futboluna benzeyen bir oyunda kaybederek konseye gitmek zorunda kaldı. Oyunu 2-0 kazanan Ünlüler rahat bir oyun çıkararak aldıkları yarışma sonrası suya atlayarak şarkılar söyledi ve adeta Gönüllülere göndermeler yaptı. Gönüllüler takımı ise yine kaybetti ve üzgün bir şekilde konseye hazırlanmak üzere adalarına gittiler. Konsey gecesi Gönüllüler takımı arkadaşlarından birinin ismini yazacak ve en çok ismi verilen 2 kişiden biri adaya veda edecekti. Tüm takım arkadaşları Seda’nın ismini yazdı. Seda ise Mustafa’nın ismini vererek SMS’e onunla çıkmayı tercih etti. Oylama sonrası yarın adaya Mustafa yada Seda’dan birinin gideceği ortaya çıktı. 1 nisan 2013 tarihinde Star Tv ekranlarında saat 20:00’da yayınlanacak Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında açıklanacak olan sonucu burdan paylaşacağız. Survivor Mustafa mı Seda mı Elenecek? sorusunun cevabını yarın akşam hep birlikte göreceğiz.
SMS Sonuçlarıyla Bu Hafta — Survivor Seda Elendi
Acun Ilıcalı tarafından Mustafa mı Seda mi elendi? sorusunun cevabı açıklandı. 01.04.2013 tarihinde açıklanan sonuçlarda 2013 Survivor yarışmasına bu hafta veda eden yarışmacı Gönüllüler adasından Seda oldu. Survivor Seda elenerek adaya veda ederken SMS oylaması sonucu adada kalan isim Survivor Mustafa Oldu. 1 Nisan 2013 Adaya Veda Eden İsim Seda Oldu. 2013 Survivor’da bu hafta Survivor Seda Elendi.
Survivor Özeti 1 Nisan 2013
Survivor’ın 1 nisan 2013 özeti yani fragmanıda yayınlandı. Fragmanda yine olay görüntüler bulunuyor. Star Tv ekranlarında yayınlancak olan 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında adaya veda edecek olan isim belli olacak. Mustafa mı yoksa Seda mı adaya veda edecek? Bunun dışında Duygu’nun yine sinirli tavırları ve sonunda rahatsızlığıda 1 nisan 2013 survivor programına damga vuracak olaylar arasında. Duygu Çetinkaya sonunda yaşananlara daha fazla dayanamıyor ve sinir krizi geçiriyor. Çenesi kitlenen Duygu bayılıyor ve doktorlar tarafından müdahale ediliyor. Gönüllüler takımının kısa sürede toparlanması zor gibi görülüyor. Ancak, Ünlüler takımında da ufak sorunlar baş göstermeye başladı. Yinede Ünlüler kaybetmediği sürece sorun yaşamayacak gibi görünüyor. Gönüllüler takımının en kısa süre açlık sorununa çağre bulması ve oyunlara motive olarak oyunları kazanması gerekiyor. 1 nisan 2013 pazartesi Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyunuda yapılacak. Ünlüler yada Gönüllülerden 1 kişi dokunulmazlığı kazanarak 1 hafta adada kalmayı garantileyecek ve haftaya takımının kaybetmesi durumunda konseyde ismi yazılamayacak yarışmacı olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ