Survivor'da Kim Elendi? Akın mı? Müge mi? Sahra mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2014 tüm hızıyla devam ediyor. Bir sonraki hafta yapılacak olan adaları birleştirme öncesinde son dokunulmazlık oyununuda Ünlüler kazandı. Böylelikle bu hafta adaya veda edecek isimde Gönüllüler takımında oldu. Gönüllüler takımı 5 kişiden 4 kişiye düştü. Geçtiğimiz hafta adaya veda eden isim Duygu olmuştu. Bu hafta ise önce Konseyde Akın ve Müge’nin isimleri çıktı. Sonrasında ise Turabi birinci olarak Sahra’nın adını Konsey’de söyledi. Bu 3 isim arasından en az oyu alan yarışmacı ise bu hafta adaya veda eden isim oldu.
Adalar Birleşiyor!
Birleşme partisinde 2 yarışmacının Gönüllüler takımına geçmesi bile Gönüllüler takımını çok fazla güçlendirmedi. Birleşme partisinin ardındna önce Ünlüler takımından İsmail Baki elendi. Sonrasında Gönüllüler takımında Duygu Bal ve şimdide Gönüllüler takımından bir isim daha elendi. Önümüzdeki hafta iki ada yarışmacıları tek adada birleşerek yarışmaya bu şekilde devam edecekler. Adaların birleşmesinden önce son yarışmacı elenerek toplam 9 yarışmacı Survivor 2014’e devam ediyor.
survivorda-bu-hafta-elenen-yarismaci-sms
Survivor Bu Hafta Kim Elendi?
Survivor’da Gönüllüler takımında yapılan konseyde SMS oylamasına geçilmeden önce söylenen isimler Akın ve Müge oldu. İki yarışmacıda eşit oy alarak elenmek üzere ilk 2 aday oldu. 3. adayı ise haftanın SMS oylamasında birinci olan yarışmacısı belirleyecekti. Turabi dokunulmazlığı Sahra’ya kaptırmadı. Bu hafta hem dokunulmazlığın hemde Survivor SMS oylaması birinciliğini Turabi aldı. Turabi Sahra’nın adını söyleyerek elenmek üzere 3. adayı çıkardı.
survivor-muge-elendi-mi
Kim Elendi? Akın mı? Müge mi? Sahra mı?
Bu hafta Survivor Gönüllüler konseyde bu 3 yarışmacıyı elenmek üzere belirtti. SMS oylamasına bakıldığında en az oyu alan yarışmacı gidecekti. Akın, Sahra ve Müge arasında oylara bakıldığında bu hafta en az oyu alan yarışmacı Müge oldu ve Müge Survivor yarışmasında bu hafta elenen isim oldu. Müge’ninde Gönüllüler takımından elenmesiyle birlikte Gönüllüler takımı 5 kişilik Ünlüler takımı karşısında Akın, Yiğit, Turabi ve Sahra ile 4 kişi devam edecek. Gönüllüler takımının 4 kişiye düşmesiyle birlikte adalar birleştirilecek ve tüm Survivor yarışmacıları tek bir adada yarışmaya devam edecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ