THY İndirimli Uçak Bileti Satışı Başladı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Türk Hava Yollarından ucuz uçak bileti. Diğer hava yolları şirketlerine oranla daha pahalı bilet satan, fakat uçaklarının kalitesi ve verdiği hizmetle taktir toplayan THY nadir yaptığı kampanyalarına yenisini ekledi. THY yolcularına kampanyalı olarak uçma fırsatı sağlıyor. Ucuz uçak bileti için 5 gününüz var. 24-29 aralık 2013 tarihleri arasında biletinizi alarak 44 TL ye varan fiyatlarda uçma fırsatı yakalayabilirsiniz.
Türk Hava Yolları Kampayanlı Uçak Bileti
Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için indirimli biletler sağlayacak. 1 nisan 2014 ve 31 ekim 2014 tarihlerinde yapılacak uçuşları kapsayacak. THY 44 TL ye uçayı mümkün kılacak. Kampanyalı biletleri almak için 5 günlük bir süre dilimi bulunuyor. 24 aralık 2013 tarihinde başlayan indirimli bilet alma günü 29 aralık 2013 tarihinde son bulacak. Biletlerin alınabilmesi için 1 nisan 2014 tarihiyle 31 ekim 2014 tarihlerini kapsayacak.
thy-indirimli-ucak-bileti-satisi-basladi
İndirimli Uçak Bileti
THY’den ucuz bilet almak isteyenler ise biletlerini online olarak almak zorunda kalacak. İç hat uçuşlarını kapsayan kampanyanın 29 aralık gecesi son bulacağı açıklandı. İndirimli uçak bileti arayanlar için büyük fırsat. Türk Hava Yolları Nisan ayından itibaren seyahat edecekler için 5 günlük süre içerisinde biletlerini almak isteyenleri kapsıyor. Çünkü, 29 aralıktan sonra biletlerin alınması mümkün değil. Fakat, diğer şirketlerinde uygun fiyatlarda biletler satmaya başlayacağı ve kampanyalı uçak biletlerinin önümüzdeki haftalarda daha fazla olacağını tahmin ediyoruz. THY’nin yaptığı bu güzel kampanyadan yararlanmak için THY resmi internet sitesinden online olarak iç hatlar uçuşları için biletlerinizi ödeme yaparak alabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ