Muhteşem Yüzyıl 108. Bölüm Özeti Fragmanı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Muhteşem Yüzyıl’da bu hafta yine heyecan dolu bir bölüm sizleri bekliyor. 108. bölümde Muhteşem Yüzyıl özetine geçmeden önce bu yıl Muhteşem Yüzyıl’da birçok yeni ünlü ismin yer aldığını belirtmeliyim. ÖZellikle Harem’de yer alan yeni isimler sizleri şaşırtabilir. Survivor’ın 2013 şampiyonu Hilmicem İntepe’de Muhteşem Yüzyıl’da rol alıyor. İlerleyen bölümler Hilmicem’le Survivor’da iyi bir ikili olan Murat’ında Muhteşem Yüzyıl’da yer alabileceği iddialarıda bulunuyor.
Muhteşem Yüzyıl 108. Bölüm Özeti
Muhteşem Yüzyıl’da geçtiğimiz hafta Mustafa’nın Rüstemi ölüm korkusuna kapılmasına neden olmaktaydı. Ortalığı karıştıran Rüstem Yeniçeri ocağında kılıçlar çekmiş ve gerginliğe neden olmuştu. Bu hafta ise Rüstem üzerinden devam eden bir Muhteşem Yüzyıl göreceğiz. 108. bölümde Muhteşem Yüzyıl’ın Rüstem’i Yeniçerinin suikast düzenleme ihtimalinden dolayı ölüm korkusu yaşamaktadır. Bayezıt ise Huricihan’ın hislerine karşın şaşkınlığını gizleyememektedir.
muhtesem-yuzyil-108-bolum-ozeti
Selim Nurbanu ile birlikte olduktan sonra Nurbanu ertesi sabah şok yaşar. Nurbanu, Selim’in mutlu etmek ve biraz olsun neşesini yerine getirmek isterken, Selim yeni sorunlarla karşılaşacaktır. Hayata tehlikede olan Nisa ise Amasya’dadır. Mustafa ise Nisa’nın İstanbul’a dönmesini istemektedir. Muhteşem Yüzyıl 108. bölümde Nisa’nın itirafı herkesi şaşırtacak. Mustafa Nisa’nın bu itirafını duyunca şok olacak. Hürrem hatun ise Harem’de kontrolü eline geçirmeye çalışıyor. Ancak, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırken, bu durum Sultan Süleyman’ında hayatını değiştirmektedir. Muhteşem Yüzyıl’ın 108. bölümü Star Tv ekranlarında yine heyecan dolu bir bölümle gelecek.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ