O Ses Türkiye Yarışmacısı İrina Yalçın

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

O Ses Türkiye yarışmasında dün akşam yine birbirinden ilginç yarışmacılar yine birbirinden iyi seslere sahip kişiler yarıştı. Yarışmada jüri ve seyircileri etkileyen ve zaman zaman güldüren irina Yalçın olay oldu. Beyaz Rus İrina Yalçın Türkçesi pek iyi olmadığı için geçtiğimiz yıl yarışmaya katılmamış. Bu yılda Türkçesini biraz geliştirdikten sonra O Ses Türkiye yarışmasına katılmaya karar vermiş.
İrina Yalçın O Ses Türkiye’nin Rus Yarışmacısı
O Ses Türkiye’nin 27 yaşındaki genç yarışmacısı İrina Yalçın bir Türkle evlenerek Türkiye’de kalmış. 1,5 yıl önce evlenen İrina Yalçın eşi Engin Yalçın’la mutlu olduğunu belirtti. Şarkısını söylemeye başladığı andan itibaren tüm jüri üyelerini kendinden geçiren İrina performansıyla çok beğenildi. Padam Padam şarkısını Fransızca söyleyen İrina Yalçın şarkıya başlar başlamaz, Athena Gökhan ve Ebru Gündeş’in dönmesini sağladı. Tüm jüri üyeleri İrina’nın kendi takımların yer alması için ter döktü.
irina-yalcin-o-ses-turkiye-yarismacisi
İrina Yalçın Hangi Jüriyi Seçti
Jürinin taktirini alan İrina Yalçın performansının ardından Bir Aydoğar isimli şarkıyıda seslendirdi. Jüri üyelerinin hepsi İrina’nın kendi takımların yer almasını istedi. İrina Yalçın “Türkçe öğrenmek istiyorum, Seçimi mi buna göre yapacağım” diyerek bekledi. Herkes Ebru Gündeş’i seçeceğini düşündü. Ancak, İrina Yalçın hayran olduğu Murat Boz’u seçti. O Ses Türkiye yarışmasında yoluna Murat Boz ile devam edecek olan İrina Yalçın Murat Boz’a sarılarak gitti. Bu dakikadan sonra Acun Ilıcalı ve jüriler arasında komik konuşmalar yaşandı. Gökhan Özen “Benim zaten şansım yoktu da, Ebru’yu niye seçmedi. Türkçeyi Murat’tan mı öğrenecek” diyince seyircilerde dahil herkes kahkahaya boğuldu. Acun Ilıcalı ise “Türkçe öğrenmek için Hadise’yi seçmesinin daha uygun olacağını ve Hadise’ninde Türkçe’yi sonradan öğrendiği için daha iyi yardımcı olacağını” belirtti. Murat Boz ise esprilere gülerek yanıt verdi. Olay yarışması İrina Yalçın Türkçesi ve Sesiyle herkesi büyüledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ