Umutsuz Ev Kadınları Bitiyor mu? Neden Yok?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

umutsuz-ev-kadinlari-bitti-miUmutsuz Ev Kadınları Neden yok?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Umutsuz Ev Kadınları bitiyor mu? Umutsuz Ev Kadınları sebep yok? gibi soruların yanıtı bu makalemizde yer alacak. Umutsuz Ev Kadınları dizisinin geçen hafta 22:30’da yayınlanması ve oldukça öncede yayın saatinin değiştirilmesi Kanal D ekranlarından kaldırılabileceğinin sinyallerini vermişti. Umutsuz Ev Kadınlarının yayından kaldırılabileceği ve final yapabileceği bile söylenmişti. Ancak, alınan verilere göre Umutsuz Ev Kadınları bundan sonra Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.
Umutsuz Ev Kadınları Bitiyor mu?
Disney yapımı Desperate Housewives dizisinden uyarlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin kanalı değişti. Umutsuz Ev Kadınlarını Kanal D ekranlarında göremeyen izleyiciler şaşırmasın. Umutsuz Ev Kadınları bundan sonra Fox Televizyonlarında izlenmeye devam edecek. Genellikle Arap ülkelerinde yüksek izlenme seviyesi yakalayan ve Türkiye’de yayınlanmaya başladığı ilk günden beri sevilen dizi Umutsuz Ev Kadınları dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Ancak, endeksin izlenme oranları kanaat Kanal D idaresi yönünden 2 kez yayın saati değiştirildi. Dizinin buna karşın izlenme seviyesi yüksek kalmaya devam etti. Ancak, Umutsuz Ev Kadınları dizisi severler yayın saatinin değiştirilmesinden şikayetçiydi. Bütün bunlara ek şeklinde Kanal D’nin diziyi heran yayından kaldırabilir tavırlarıda eklenince Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv ile anlaştı.
Umutsuz Ev Kadınları Yeni Kanalı Fox Tv
Songül Öden, Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar, Özge Özder ve Evrim Solmaz gibi mühim oyuncuların yer aldığı Umutsuz Ev Kadınları dizisi mart 2013 ‘ten itibaren Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Diziyle alakalı Umutsuz Ev Kadınları bitiyor mu? Umutsuz Ev Kadınları Neden yok? Bu hafta Umutsuz Ev Kadınları yok mu? sorularının yanıtınıda vermiş olduk. Umutsuz Ev Kadınları üreticisi Fatih Aksoy, endeksin oldukça şık bölümleriyle oldukça erken bir saatte Fox Tv’de yayınlanacağını açıkladı. Umutsuz Ev Kadınları dizisi izleyicileri amacıyla bu değişimin hayırlı olmasını diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ