Cristiano Ronaldo Asker Selamı Verdi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Real Madrid’in sevilen oyuncusu yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo asker selamı verdi. Gol sonrası asker selamı veren Cristiano Ronaldo, FIFA Başkanı Baletter’e göndermede mi bulundu. Geçtiğimiz günlerde futbolcular hakkında ufak bir değerlendirmede bulunan FIFA başkanı Cristiano Ronaldo içinde değerlendirmede bulunmuştu. Cristiano Ronaldo bu değerlendirmeye öfkelenmiş olacak ki, asker selamı vererek FIFA başkanı Blatter’e göndermede bulundu.
Cristiano Ronaldo Asker Selamı
Real Madrid’li yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo Sevilla karşılaşmasında penaltıdan attığı gol sonrasında 32. dakikada asker selamı vererek yine futbolcu gündemine damga vurdu. Cristiano Ronaldo’nun asker selamı önce anlaşılmadı. Fakat, birkaç gün geriye dönüp FIFA Başkanı’nın değerlendirmelerine baktığımızda Cristiano Ronaldo’nun neden asker selamı verdiği anlaşıldı.
cristiano-ronaldo-asker-selami-verdi
FIFA Başkanı Blatter Cristiano Ronaldo Değerlendirmesi
FiFA başkanı önce Messi’yi değerlendirdi. Messi’nin çok hızlı bir futbolcu olduğunu dile getiren Blatter, adeta sahada dans ediyor diyerek MEssi için övgü dolu sözler söyledi. Sıra Cristiano Ronaldo’ya geldiğinde ise tam tersi ifadeler kullandı. FIFA Başkanı Blatter, Cristiano Ronaldo’nun futboluna değilde kufaöre daha çok para harcadığını belirtti. Sahada adeta bir komutan gibi durduğunu ve çok yavaş konuşarak talimatlarını bir asker edasıyla verdiğini, bunu oyununada yansıttığını söyledi.
Cristiano Ronaldo Neden Asker Selamı Verdi
FIFA Başkanı Blatter’ın açıklamaları Cristiano Ronaldo’yu kızdırmış olacak ki, Real Madrid Sevilla karşısında oynadığı maçta Cristiano Ronaldo’nun penaltıdan 32. dakikada attığı gol sonrasında sevincinin yaşarken asker selamı verdi. Cristiano Ronaldo neden asker selamı verdiği önce merak edildi. Fakat, hemen sonrasında FIFA Başkanı Blatter’ın sözleri akıllara geldi ve Cristiano Ronaldo’nun asker selamıy FIFA başkanına göndermede bulunduğu anlaşıldı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ