Masöz İstanbul Nedir?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Masöz İstanbul, terapötik veya sağlık yararları elde etmek için dokunma uygulamasını kullanan bir fiziksel veya manuel terapi şeklidir. Tıbbi veya manevi amaçlar için kullanılabilir. Aynı zamanda bir rahatlama ve stres atma şekli olarak da kullanılır. İsveç masajı, derin doku masajı, shiatsu tarzı masaj ve daha fazlasını içeren birçok farklı masaj türü vardır.

Masaj, 5 Harika Kullanım Durumuyla Nasıl Yardımcı Olabilir?

Masaj, ruh halinizi yükseltmenin, stresi azaltmanın ve sağlığınızı iyileştirmenin harika bir yoludur. Yüzyıllardır bedeni ve zihni iyileştirmenin bir yolu olarak kullanılmıştır.

Artık masajın pek çok faydası olduğuna göre, daha fazla insanın düzenli olarak masaj yaptırması şaşırtıcı değil. Aslında, Amerikalıların %83’ünün yaşamları boyunca en az bir kez masaj yaptırdığı tahmin edilmektedir.

Masajın 5 farklı kullanım durumunda yardımcı olabileceği birçok yol vardır:

-Anksiyete ve depresyonu azaltmak

-Ağrı gidermek

-Uyku kalitesini artırın

-Enerji seviyelerini artırın

-Enflamasyonu azaltın

Nasıl Masaj Terapisti Olunur?

Masaj terapisi, terapistin kan akışını ve sinir sistemini uyaran çeşitli teknikleri uygulamak için ellerini, kollarını ve vücudunu kullandığı bir iyileşme sürecidir.

Masaj terapistleri, akredite bir masaj terapisi okul programını tamamlamış sertifikalı profesyonellerdir. Devlet tarafından lisans alabilmek için bir sınavı da geçmeleri gerekir.

Masaj terapisti olmak, kapsamlı eğitim ve deneyim gerektirdiğinden zor olabilir. Bununla birlikte, birçok insan, onlara bir amaç ve tatmin duygusu sağladığı için bu mesleğe çekiliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ