Real Madrid 4 – 1 Galatasaray Maç Özeti Golleri 27 Kasım 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Şampiyonlar Ligi B grubun 5. maçında Real Madrid sahasında zorlu bir maça çıkan Galatasaray bu maçtan en az 1 puan almak zorundaydı. Juvetus sahasında Kopenhag’ı ağırlayacaktı. Eğer Galatasaray bu maçı kaybetmesi durumunda, son maçta Juventus karşısında mutlak galibiyet alması gerekecekti. Bu yüzden 5. maçta Real Madrid sahasında iyi bir oyun oynayarak maçı almak zorunda olan yada en az 1 puan almak zorunda olan Galatasaray Şampiyonlar liginde İspanya’da mücadele etti.
Real Madrid 1 – 1 Galatasaray İlk Yarı Maç Özeti
27 kasım 2013 çarşamba günü oynanan önemli karşılaşmalardan birine çıkan Galatasaray, Real Madrid karşısında sakin başladı. Real Madrid atak geliştirmek istedi, fakat Galatasaray defansı iyi adepte olarak atakları engellemeyi başardı. Galatasaray Umut Bulut ve Drogba ile kontra atak yakalamak istedi. Fakat, ilk dakikalarda başarılı olamadı. Yinede, ilk dakikalarda Real Madrid’e çok gol pozisyonuda vermedi. Galatasaray – Real Madrid karşısında ilk ciddi pozisyonunu Umut Bulut’la yakalayacaktı ki Sergio Ramos atağı faulle engelledi. Selçuk İnan’ın uzun ortasında Umut Bulut topla buluştu, ancak Sergio Ramos Umut Bulutu arkasından çekerek düşürdü. Sergio Ramos son adamdı ve hakem bu hareketi faul olarak nitelendirdikten sonra Sergio Ramos’a kırmızı kart gösterdi. Real Madrid 26 dakikada 10 kişi kaldı. Jesé Rodriguez çıkaran Real Madrid teknik direktörü Nacho Fernandez’u oyuna aldı. Felipe Melo 36. dakikada yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Gareth Bale frikik vuruşundan golü atmayı başardı. Eray malesef topu kurtarmayı başaramadı. Real Madrid 37. dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Golün hemen ardından Umut Bulut topu iyi kovaladı ve defansın arkasına sarkarak kaleciyle karşı karşıya kaldığı topu ağlara göndermeyi başardı. 38. dakikada Umut Bulut’un attığı golle Real Madrid 1 – Galatasaray 1 olarak maç devam etti. Bu dakikadan sonra Galatasaray toparlandı ve Real Madrid sahasında pas yapmaya başladı. İlk yarıda başka pozisyon olmayında Real Madrid 1 – 1 Galatasaray olarak maçın ilk yarısı bitti.
real-gs-4-1-mac-ozeti-27-kasim-2013
Real Madrid 1 – 1 Galatasaray İkinci Yarı Maç Özeti
Galatasaray 2. yarıya hızlı başladı. Daha ilk dakikalardan atak yapmaya başlayan Galatasaray Umut Bulut’un defansın arasına sızıp topu ağlara göndermesiyle gol sevinci yaşadı. Ancak, ofsayt nedeniyle gol sayılmadı. 51. dakikada Angel Di Maria orta yapıyor, boşta kalan AlvaroArbeloa topu ağlarla buluşturdu. 51. dakikada Alvaro Arbeloa golüyle Real Madrid 2 – Galatasaray 1 oldu. Real Madrid 2-1 öne geçtikten sonra Galatasaray karşısında daha rahat oynamaya başladı. Ataklarını sıklaştıran Real Madrid Alvaro Arbeloa ile penaltı bekledi. Fakat, Alvaro Arbeloa hakemi yanılttığı gerekçesiyle sarı kart gördü. Xabi Alonso 59. dakikada Real Madrid’te oyuna giren oyuncu oldu. Maçın bu dakikasından sonra karşılık ataklar olsada ciddi bir gol pozisyonu yaşanmıyor. 63. dakikada Angel Di Maria skoru 3-1 yapan golü attı. Real Madrid 3 – 1 Galatasaray maçın skoru olarak 63. dakikada maçın geldiği son durum. Real Madrid 10 kişi oynamasına rağmen daha iyi oynayan taraf oluyor. 64. dakikada golden hemen sonra Wesley Sneijder Bruma’nın yerine oyuna giriyor. 68. dakikada Amrabat oyundan çıkıyor yerine Riera giriyor. 71. dakikada gelen ortayı kafayla değerlendiren Drogba’nın aşırtma şutunu muhteşem bir şekilde casillas kurtarıyor. İlker Casillas profesyonel bir kaleci olduğunu gösteriyor ve Drogba’nın bu güzel şutunu kurtarıyor. 74. dakikada Daniel Carvajal Real Madrid takımında son değişiklik oldu. Real Madrid Isco ile 4-1 yaptı. Isco’nun golüyle Real Madrid farkı 3′e yükseltti. Maçın kalan dakikalarında gol olmayınca Real Madrid 4 – 1 Galatasaray olarak maç sonuçlandı. Galatasaray Şampiyonlar ligi 4. maçında da puan alamayınca grupta 4 puan 3. sırada kaldı. Juventus’la sahasında oynayacağı maçı mutlak kazanması gerekecek. Juvetuns – Kopenhag karşısında 3-1 kazanarak puanını 6′ya yükseltti. Kopenhag ise 4 puanla kaldı. Galatasaray son maçta Juventus’a karşı galibiyet alması durumunda 2. olarak bir üst tura çıkabilecek. Fakat, beraberlik Galatasaray’a bir üst tur için yetmeyecek.
real-madrid-galatasaray-mac-ozeti-27-kasim-2013
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ