Ronaldinho Beşiktaş'a Transfer Olacak mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Yaklaşık 1 yıldır Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edilen Ronaldinho gerçekten Beşiktaş’a transfer oluyor mu? Beşiktaş ara dönemde transfer için Ronaldinho’nun peşinde. Yıldız oyuncu Barcelona’da sergilediği ve Brezilya milli takımındaki performanslarının ardından dünyaca ünlü bir yıldız haline gelmiş ve tüm büyük takımların ilgisini çekmişti. Son dönemlerde eski ününü bulamasada, Ronaldinho’nun Türkiye ligi için önemli ve üstün bir oyuncu olması ve isim yapmış bir oyuncu olması Beşiktaş’ın ilgisini çekmeye devam ediyor.
Ronaldinho Transfer Olacak mı?
Beşiktaş yönetimi Ronaldinho transferini yaparak hem seyircisine mutluluk yaşatmak istiyor, hemde süper ligte daha iddialı bir hale gelmenin peşinde. Ronaldinho’nun Beşiktaş’a gelmek isteyip istemediği konusunda yapılan araştırmalar ise Ronaldinho’nun şimdilik alacağı ücreti beğenmediği belirtildi. Yılda 5 milyon Euro alacak olan Ronaldinho her oynadığı maç için 20 bin euro alacak.

Beşiktaş Ronaldinho Transferi Gerçekleşecek mi?

Henüz tamam demeyen Ronaldinho Beşiktaş transferini düşünme aşamasında olduğu bildirildi. Yılbaşında Amerika’da bulunan Fikret Orman bugün Türkiye’ye dönecek. Ronaldinho ile bugün anlaşma sağlanması beklenirken abisi Roberto Assis teklifi kabul etmediklerini belirtti. Bunun üzerine Beşiktaş yönetimi sponsorlarla görüşerek 6 milyon euro için teklif göndermek üzere hazırlık yaptıklarını açıkladı. Ronaldinho’nun ise karar vermek konusunda zamana ihtiyacı olduğu ve bir süre daha Beşiktaş yönetimini bekletmek istediği öğrenildi. Ronaldinho’nun Beşiktaş transferini kabul etmek istediği, fakat 7 milyon euro için Beşiktaş yönetimini beklettiği iddia ediliyor. Ronaldinho’nun 7 milyon euro alması durumunda Beşiktaş’a transfer olacağıda gelen bilgiler arasında.
ronaldinho-besiktasa-transfer-olacak-mi
Ronaldinho Beşiktaşa Ne Zaman Gelecek?
Beşiktaş yönetimine bekle diyen Ronaldinho ATLETİCO Mineiro ile tekrar masaya oturacak mı? Özellikle ATLETİCO Mineiro başkanı tarafından söylenen sözler bu konuda Beşiktaş yetkililerini endişelendiriyor. Beşiktaş yönetimine göndermede bulunan ATLETİCO Mineiro başkanı, Beşiktaş’ın Ronaldinho’yu para ile kandırmak istediğini söyledi. Ronaldinho’nun ATLETİCO Mineiro’da kalması için başka sebepleride olduğunu belirten ATLETİCO Mineiro başkanı Ronaldinho’nun kendi takımlarında kalacağını öngördü. Ronaldinho’nun Beşiktaş’a transfer olup olmayacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ