Kiraz Mevsimi Dizisi Konusu ve Oyuncuları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kiraz Mevsimi dizisi son günlerde reyting oranları yükselen diziler arasında yer alıyor. Dizinin başrollerinde yer alan Özge Gürel bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene Medcezir dizisinde yer almış ve önemli karakterlerden birini oynamıştı. Özge Gürel Kiraz Mevsimi dizisinde ise Öykü karakterini canlandırıyor. Kiraz Mevsimi dizisi oyuncuları ve Kiraz Mevsimi dizisi konusunu makalemizde bulabilirsiniz.
Kiraz Mevsimi Dizisi Oyuncuları
Özge Gürel (Öykü)
Serkan Çayoğlu (Ayaz)
Dağhan Külegeç (Mete)
Şeyma (Nilperi Şahinkaya)
kiraz-mevsimi-dizi-oyunculari-konusu
Kiraz Mevsimi Dizisi Konusu
Hikayesine kiraz mevsimi aşkın zamanıdır sözü ile giriş yapan senarist Aslı Zengin (Romantik Komedi 1-2) şimdi de genç moda tasarımcısı Öykü’yü (Özge Gürel) sunuyor bize. İstanbul’un tipik orta halli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir.
Öykü’nün çocukluk aşkı Mete (Dağhan Külegeç) ve onun ortağı Ayaz (Serkan Çayoğlu) arasında yaşadığı aşk ikilemi, yakın arkadaşı Şeyma’nın (Nilperi Şahinkaya) gizli oyunları ile iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Çapkın bekar Ayaz için ise Öykü’nün dünyasına girmesi gönlünü kaptırma riski de taşıyan eğlenceli bir oyun halini almıştır.

Kiraz Mevsimi Dizisi

Öykü hayallerine ulaşmak için çabalarken mahalle ve insanları değişim rüzgarları ile savrulurlar. Kiraz mevsimi değişimin de mevsimidir.
Diziyle ilgili gelişmeleri takip edip sizlerle paylaşacağız.
Kiraz Mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel olursa, güzel oyuncu şu an Star TV’de yayınlanan Medcezir’in yeni sezon kadrosunda olmayacak demektir. Medcezir’de Ada karakterinin nasıl bir hikayeyle diziden çıkarılacağı şimdiden merak konusu olacağa benziyor.
Kiraz Mevsimi dizisiyle ilgili düşüncelerinizi sayfanın altındaki yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ